Rugzak groot, verkrijgbaar in diverse prints

37,95

Gave, grote rugzakken, verkrijgbaar met diverse prints.

Rugzak is gemaakt van watervast gelamineerd katoen en versterkt met canvas op de verbindingspunten voor een extra lange levensduur.  Een ruim rechthoekig vak voor het efficiënt opbergen van spullen en binnenin een klein vakje met rits om portemonnee of telefoon veilig op te bergen. Aan de binnenkant afgewerkt met nylon, dus makkelijk schoon te houden. De buitenkant is van gelamineerd katoen, zo combineer je een vlijmscherpe print met de positieve eigenschappen van kunststof; waterbestendig, krasvast en goed schoon te maken. De ritsen zijn in bijpassende kleuren en hebben een wat grovere structuur . Op de hoeken en randen van de tas een zeer stevige stootvaste ‘piping’ van glimmende kunststof. Zo bescherm je de mooie tas tegen stoten en krassen.

Aan de voorkant een flink voorvak met rits, de print loopt door in het vak en aan de voorkant afgewerkt met nylon. Lekker ‘dik’ vak zodat er ook echt wat in past, zonnebril, een blikje frisdrank, sjawl en handschoenen. De schouderbanden zijn ergonomisch gevormd zodat ze lekker ‘zitten’ op de rug en niet trekken. Bovenaan uitstekend bevestigd aan een canvas band over de breedte zodat er flink wat gewicht aan kan hangen en aan de onderkant bevestigd aan een versterkt uitstekend flapje zodat de banden niet trekken maar zich aanpassen aan de vorm van de rug. De print loopt door in de schouderbanden die met canvas zijn afgewerkt tegen rafelen. Chromen gespen aan een lange band zodat de rugzak iedereen ‘past’.

Afmetingen: b 25 x d 15 x h 34 cm

Net even anders ….

Vermeld svp duidelijk de gewenste print bij de bestelling:

foto 1 = rugzak roze hond en kat, foto 2 = rugzak geel grijs muzikale kat, foto 3 =  rugzak zachtroze katjes, foto 4 = rugzak zwart wit natuurkat, foto 5 = rugzak blauw wit space hond, foto 6 = rugzak zwart wit rood muzikale hond,  foto 7 = rugzak grijs wit muzikale dino , foto 8 = rugzak groen, konijn.

 

 

Beschrijving

materiaal: kunstleer