extra dik kussen imitatiebont 90 x 60 x 21 cm

139,00

Dit extra dikke kussen kan rechtstreeks op de grond geplaatst worden, het is een heerlijke loungeplek voor uw hond(en) of katten. Dit kussen heeft een warme en stijlvolle uitstraling en past in elk interieur..

Het is gemaakt van 100% imitatiebont.

Materiaal: De buitenhoes van dit hondenkussen is gemaakt van 100% imitatiebont. Het heeft geen specifieke onder- of bovenkant waardoor beide kanten te gebruiken zijn.
Afmeting: De totale afmeting van de buitenhoes is 90 cm (Lengte) x 60 cm (Breedte) x 21 cm (Hoogte) en is geschikt voor middelgrote hondenrassen, meerdere kleine hondjes of meerdere katten. Let op: de aangegeven afmeting is van de buitenhoes, de maat van het complete gevulde kussen kan iets afwijken.
Sluiting: De buitenhoes is aan de onderkant voorzien van een grote rits zodat de meegeleverde vulling eruit gehaald kan worden.
Vulling: dit kussen geleverd inclusief een zachte en comfortabele vulling van Acrylvezel. Doordat deze vezel niet hol is blijft de vulling langer zijn volume behouden. Acrylvezel heeft de eigenschap dat de lichaamswarmte wordt gereflecteerd. Zo heeft uw hond het nooit koud of te warm.

Wasvoorschrift: De buitenhoes mag binnenstebuiten gewassen worden op 30 graden.

Categorie:

Beschrijving

materiaal hoes imitatiebont, materiaal vulling acrylvezel