Geplaatst op

Ontdek de voordelen van linnen beddengoed.

Sier je slaapkamer met een linnen dekbedovertrek, kussenslopen en hoeslaken(s).

Ontdek de voordelen van linnen. De natuurlijke uitstraling, hoe drukker ons leven, hoe meer behoefte we hebben om onszelf thuis te omringen met spullen die ons tot rust brengen. De linnen dekbedovertrekken, kussenslopen en hoeslakens dragen met hun natuurlijke, lichtgekreukte structuur en basic kleur bij aan een uitstraling die uitnodigt om volledig te ontspannen.

Wist je dat linnen door gebruik alleen maar mooier en zachter wordt? Dit pure materiaal absorbeert vocht, ventileert en is antibacterieel. In de zomer werkt linnen verkoelend op de huid waardoor je minder zweet in je slaap. Goed nieuws: in de winter werkt linnen juist verwarmend. Bovendien heeft het weefsel van dit materiaal zelfs een licht masserend effect op de huid vanwege de microscopische breuken in de stof. Ook het antistatische karakter van linnen zorgt ervoor dat de huid extra zacht aanvoelt.

Een duurzame keuze
Maak je graag duurzame interieurkeuzes? Het milieuvriendelijke linnen gaat tot wel twee keer langer mee dan katoen! Maar ook het productieproces van linnen is een stuk duurzamer dan bijvoorbeeld het geval is bij katoen. Zo wordt er bij het ontwikkelen van de producten veel minder water gebruikt en stoot de stof veel minder toxische stoffen uit.

https://www.dehebberij.nl/product-…/beddengoed-tweepersoons/

https://www.dehebberij.nl/product-c…/beddengoed-eenpersoons/